Private label

Uw merk op onze producten!
Meer informatie

De voordelen van Airosol en GDS

Airosol®

Zuivere lucht als drijfmiddel heeft zich dankzij de revolutionaire vooruitgang van de techniek inmiddels tot een volwaardig alternatief ontwikkeld voor brandbare en schadelijke drijfgassen.Rolith maakt gebruik van deze techniek door veel van haar producten af te vullen in het zogeheten  “bag-on-valve” systeem. Het gebruik van drijfgas is dankzij het gebruik van een z.g. Bag overbodig.Tussen de bus en het zakje (de Bag), dat uit een laminaat bestaat, wordt zuivere lucht geperst.Het product wordt in het zakje gevuld. Zo ontstaat een druk op het zakje van ca. 9.0 bar.

De speciale spuitkop zorgt voor een constant sproeibeeld, ondanks dat de druk in de bus afneemt.

GDS: Gedoseerd en doelgericht sprayen

Voorkomt spuitverlies en houdt uw werkomgeving schoon(toegepast in spuitbussen zonder drijfgas)

Spuitbussen voor het verspuiten van oliën zoals bijvoorbeeld kruipolie, kabelolie en snijolie zijn handig in gebruik. Vaak gaat echter veel product verloren door grote nevelvorming met als bijkomend gevolg vervuiling van de werkomgeving.

Nieuwe technieken zoals aangepaste ventielen in combinatie met spuitkoppen en, onze specialiteit, het afvullen van de spuitbus op lucht maken het spuitverlies beheersbaar.

De airosol spuitbus, waar het product in de bus in een zakje gevuld is met daaromheen samengeperste lucht, en de speciaal ontwikkelde ventielen in het zakje, maken het mogelijk gedoseerd en doelgericht (GDS) het product aan te brengen. Door de spuitkop rustig in te drukken krijgt men een nagenoeg drukloos straaltje en geen grote nevel van product zoals bij spuitbussen op drijfgas.

Hoe verder men de spuitkop indrukt, hoe meer product verspoten wordt. Maar steeds in een straaltje, dus geen nevel. Het is zelfs mogelijk het product druppelsgewijs uit de bus, waar toch 8 bar druk op staat, te laten komen.

Dit geeft niet alleen veel minder vervuiling maar ook een grote besparing van product. Men brengt immers alleen, daar waar nodig, het product aan.

Koelsmeermiddelen
Download
werken met
Procool
 
Nieuw
Rolith WBO 509 Hybride Super Ontvetter           Meer informatie
De voordelen van Airosol en GDS
Zoek een leverancier
Uw postcode
Uw woonplaats